Personale

Anne Lise Jensen

Jeg har været speciallæge i psykiatri siden 1994 og afnitsledende overlæge på et sengeafsnit i perioden 1999 til 2009.
Fra 2010 til 2011 deltidsansat på Kompetencecenter for Affektive Lidelser på Rigshospitalet.
Jeg har siden 2009 haft privat praksis og har en deltidsoverenskomst med sygesikringen, hvor jeg dels modtager patienter efter henvisning fra egen læge og dels patienter der er selvbetalende eller har en sundhedsforsikring .
Fra 2011 og fremdeles deltidsansat overlæge i lokalpsykiatrien i Esbjerg.

Jeg er medlem af Den Almindelige Danske Lægeforening, Foreningen af Speciallæger, Dansk Psykiatrisk Selskab, Den Danske EMDR-forening, Dansk Selskab for Affektive Lidelser, og Den Internationale Forening for Traume og Dissociation.

Jeg har som interesseområde behandling af traumer/PTSD/krisetilstande, depression, bipolære lidelser og angstlidelser. Har desuden lang erfaring med behandlingen af patienter med nydebuteret skizofreni og med inddragelse af pårørende. 
Behandler ihht Sundhedsstyrelsens retningslinjer. 

Jeg er uddannet EMDR-traumeterapeut. EMDR er en evidensbaseret traumeterapeutisk behandling målrettet både små og store psykiske traumer. Se: www.emdr.dk og international side www.emdr.comNetdoktor har også information om EMDR-behandling.

Er uddannet mindfulnessinstruktør.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Læge, Hanna Hartmann